Voor onze opdrachtgever hebben wij deze nieuwbouw schuurwoning ontworpen op een mooie landelijke boomrijke locatie in Hillegom.

De schuurwoning wordt uitgevoerd met zwarte verticale gevelplanken gecombineerd met grijskleurig metselwerk. De eikenhouten spanten en kolommen vormen samen met de natuurstenen schoorsteen een ware eyecatcher. Het dak van deze schuurwoning wordt uitgevoerd in een antraciet leipan.

Nieuwbouw schuurwoning Brand BBA

De schuurwoning is royaal opgezet met op de begane grond o.a. een ruime woonkamer, eetkamer, woonkeuken en een slaapkamer. In de woonkeuken bevind zich de vide wat een enorm ruimtelijk effect heeft samen met de glazen pui welke doorloopt tot in de nok. Door de terugspringende gevel ontstaat er een mooie veranda gekoppeld aan de eetkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer.

Nieuwbouw schuurwoning Brand BBA vogelview

De verwarmingsinstallatie zal in een lucht/water systeem worden uitgevoerd. Alle vertrekken zullen worden voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de zolderverdieping.

 

Nieuwbouw schuurwoning Brand BBA wide

 

Nieuwbouw schuurwoning Brand BBA | BBA Architecten

 

Type afgebeelde woning(en): Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: Op aanvraag
Bouwwijze: Kingspan TEK / Traditioneel

Afmetingen Bebouwd oppervlakte: 108 m2
Afmeting woning lengte x breedte: 12 x 9 meter
Oppervlakte woning: 192 m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: n.t.b.

 

Nieuwbouw schuurwoning Brand BBA verdieping 


VOOR MEER INFORMATIE
Brand BBA | BBA Architecten
078 691 92 11
jaap.brand@brandbba.nlLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.