In Slijk Ewijk wonen Koen en Lot in deze Finnhouse schuurwoning met uitzicht over een prachtig landschap. Bij aankomst valt het houten exterieur direct op. De smalle, gebeitste en verticale geveldelen geven het exterieur een Scandinavisch karakter.

Binnen word je verwelkomd door een uitnodigend interieur. De warme, geleemstuukte wanden waarborgen optimale luchtvochtigheid en zijn stijlvol gecombineerd met een gevlinderde betonvloer. Finnhouse is gespecialiseerd in het ontwikkelen van damp-open woningen voor een gezond leefklimaat.

De klant en de natuurlijke omgeving vormen in de basis het kader van het ontwerp. Finnhouse wil de natuur te betrekken in het ontwerp.

De indeling van deze Finnhouse woning wordt afgestemd op de stand van de zon en zorgt zo voor een optimaal leefgenot. De glazen pui die gepositioneerd is op het zuidwesten, zorgt voor prachtig, natuurlijk licht in de woonkamer en de keuken. Een woning voor de levensgenieter: ’s ochtends de dag beginnen in een lichte werkkamer, lunchen met uitzicht op het landschap en koken in de avondzon. Deze momenten gunnen wij iedereen.

Finnhouse schuurwoning schets

 

Finnhouse schuurwoning met uitzicht over een prachtig landschap

 

Type afgebeelde woning(en): Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: 600/m3 incl. sleutelklaar
Bouwwijze: paal & balk systeem
Architect: Finnhouse architect Robin de Pagter

Afmetingen Bebouwd oppervlakte: 94m2
Afmeting woning lengte x breedte: 14 x 9,1m
Oppervlakte begane grond: 94m2
Oppervlakte verdieping(en): 54m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: in overleg

 

Finnhouse schuurwoning plattegrond


VOOR MEER INFORMATIE
Finnhouse
073 611 10 05
info@finnhouse.nlLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.